Årets medarbejder 2020 og 2021

2021 blev afsluttet med manér og to stolte medarbejdere kan nu bryste sig af titlerne "Årets medarbejder" for 2020 og 2021.

Og vinderne er…

 

Siden 2017 har ENCO-EL hvert år ved juletid kåret Årets Medarbejder. I 2020 blev kåringen udskudt som følge af en vis pandemi, men i 2021 kunne vores nye medarbejderapp hjælpe os med at holde den gode tradition i hævd.

Ligesom ved de foregående år havde alle medarbejdere og ledere mulighed for at indstille en kollega, som de mente har gjort en positiv forskel for virksomheden. Indstillingen skulle begrundes, og hele 14 medarbejdere blev nomineret.

Den endelige afstemning foregik anonymt i vores medarbejderapp, og i alt 50 kollegaer fra byggepladser, servicevogne og hovedkontoret var med til at afgøre kapløbet.

Årets medarbejder 2021

Titlen som Årets medarbejder 2021 gik til Troels Gudmundsen som i løbet af ganske kort tid har gjort sig positivt bemærket hos kollegaerne i ENCO-EL.

Troels har været på en større entreprisesag siden han blev ansat i sommeren 2021, og er bl.a. nomineret for sin faglige stolthed og høje kvalitet. Han er kendt for at udvise stort ansvar både i forhold til kollegaer og deadlines, og han tager gerne lederskab og instruerer kollegaer, når der er behov for det. Derudover sætter han en ære i at tage godt imod vores nye lærlinge og er med til at sikre, at de trives.

Årets medarbejder 2020

Titlen gik til Christian T. Jeppesen, som har været ansat som serviceelektriker hos os siden 2018.

Christian har vundet titlen fordi han altid bidrager med god stemning, så hans kollegaer har lyst til at komme på arbejde hver dag. Samtidigt går han op i at arbejdet udføres sikkert og i god kvalitet, og han sætter i det hele taget en høj standard som smitter af på de øvrige kollegaer.

Indtil videre har fejringen af de to kollegaer været begrænset til en virtuel udnævnelse. Begge medarbejdere kan dog se frem til en permanent hyldest: De får begge deres navn indgraveret i messing og hængt til skue på Årets medarbejder-plaketten på ENCO-EL’s hovedkontor.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få opdateringer fra Enco-EL

Del dette opslag

Læs andre nyheder her:

Nyheder

Morbærhaven

ENCO-EL: Underleverandør på renovering i  Morbærhaven Ungdomsboligerne i Morbærhaven skulle bringes up-to-date i forhold til miljø, energi og indeklima. ENCO A/S – EL har som

Lad os holde kontakten

Vi er klar til at tage imod din henvendelse:
mandag-torsdag kl. 7:30 – 15:30 og fredag kl. 7:30 – 15:00
 

Kontakt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.