Den Classenske Legatskole El og CTS

El og CTS til totalrenoveret skole

Med en CTS-løsning i bygningen skabes der et overblik og komfort samtidigt med der opnås en energibesparelse, der er sundt for miljøet og budgettet. ENCO A/S – EL er med dig hele vejen.

Vi har netop været til aflevering på Den Classenske Legatskole der i 2018 har gennemgået en totalrenovering.

ENCO A/S – EL var totalentreprenør på El og CTS. Som en del af entreprisen leverede overvågning og styring af ventilations- og varmeanlæg.

Gennem samarbejde med blandt andre bygherre og driftspersonale kunne vi tilbyde den helt rigtige løsning med automatiske scenarier samt muligheden for manuel overstyring af ventilation og varme.

Den elektroniske centralstyring kan tilgås gennem computer, tablet og telefon med en overskuelig datavisning. Det medfører en energioptimering da alt er behovsstyret så varmen ikke som standard står på maksimum, med mindre der er behov for det. Derved undgås unødigt energiforbrug.

Som en ekstra energieffektivisering er ventilationssystemet designet til at genbruge varmen fra den forurenede luft. De etablerede filteralarmer gør driftspersonalet opmærksomme på når filterne er tilstoppet og skal udskiftes så anlægget ikke over forbruger strøm for at kompenserer.

Indeklimaet tager et betydeligt spring frem med det nye system idet anlægget sikrer at luftkvaliteten overholder de nyeste gældende krav.

Sikkerheden i bygningen øges ved hjælp af ventilationsanlæggets brandalarmer der stopper anlægget i tilfælde af brand.

Det har været en spændende og givende opgave.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få opdateringer fra Enco-EL

Del dette opslag

Læs andre nyheder her:

Nyheder

Nordens bedste renovering Ellebo

Nordens bedste renovering ENCO A/S – EL er stolte af at aktivt kunne tage del i at puste nyt liv, i et slidt boligområde fra

Nyheder

ENCO-EL gruppen afslutter endnu et flot regnskabsår

Det er en glad og tilfreds ejerkreds der kan lukke regnskabsbøgerne for 2020. På trods af et år præget af pandemi, tidsforlængede projekter og stor konkurrence leverer ENCO-EL og de øvrige selskaber pæne resultater.

Lad os holde kontakten

Vi er klar til at tage imod din henvendelse:
mandag-torsdag kl. 7:30 – 15:30 og fredag kl. 7:30 – 15:00
 

Stig Weberg-Petersen
– Direktør & Indehaver

Kontakt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.