Solbjerg Have

Info om opgaven

Periode: 2018-2021
Samarbejdsform: Fagentreprise-EL
Opgaver:EL-installationer, Føringsveje, Lysinstallationer, Solcelleanlæg.

Beskrivelse af projektet

Solbjerg Have er en prisbelønnet bebyggelse fra 1970’erne, tegnet af Fællestegnestuen A/S og består af boliger, plejehjem, børneinstitution samt beskyttede boliger. Bygningerne har i mange år været plaget af vandskader og fugt som har forsaget et dårligt indeklima for brugere og beboere.

Siden februar 2018 har ENCO-EL i tæt samarbejde med Adserballe & Knudsen renoveret samtlige 407 boliger, gennemført totalrenoveringer af 45 ældreboliger, installeret solcelleanlæg samt forestået udskiftning af de eksisterende 350 stk. udendørs lys til energibesparende LED-lys.

Der var under hele renoveringen fokus på at skabe et tæt tværfagligt samarbejde med de andre entreprenører, -et element som ENCO-EL stræber efter ved hvert projekt. Udendørs blev alle Louis Poulsen Albertslund-lamperne udskiftet til nye, med den nyeste energibesparende LED-teknik. Derudover blev kabelkanalerne til tv og internet udskiftet på de mange hundrede meter svalegange på blok A, så de nu sidder plant og har samme farve som pudset på den nye kuldebrosisolering.

Lad os holde kontakten

Vi er klar til at tage imod din henvendelse:
mandag-torsdag kl. 7:30 – 15:30 og fredag kl. 7:30 – 15:00
 

Kontakt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.