Ny Retspsykiatri Sankt Hans

Info om opgaven

Periode: 2017-2021
Samarbejdsform: Fagentreprise Sikring og Brand
Opgaver:Tyverialarm, AIA, Brandsikring, ABA, ABDL, ABV, Porttelefonanlæg, Samtaleanlæg, Kaldeanlæg, Adgangskontrol, ADK.

Beskrivelse af projektet

Ny Retspsykiatri Sankt Hans vil fra 2021 huse Region Hovedstadens retspsykiatriske behandlingsfunktion.

Nybyggeriet rummer 126 sengestuer, heraf to for patienter med særlige fysiske handicap samt otte ‘multifunktions-stuer’ for bariatriske (overvægtige) patienter. Desuden ankomsthus, behandlings-, personale- og kontorfaciliteter, fritids- og motionsområder mv. I alt 20.600 etagemeter.

ENCO-EL varetager og udfører entreprisen Sikring og brand.

Vi har for NRSH leveret signaler til varsling på ABA og AVA, bestående af to anlæg, to hovedcentraler samt betjeningssteder for brandvæsnet og 15 stk. betjeningspaneler for personale. Installeret 80 ABDL stand-alone anlæg og integreret anlæg med ABA. Samtidig udfører vi ABV kabling og integration. Vi projekterer og leverer centraludstyr bestående af mekanisk og termisk ventilering. Entreprisen inkluderer ADK, NOX-anlæg, som har en udveksling med Salto og AIA (sabotageovervågning af ADK)

Vi installerede porttelefonanlæg på 5 angrebssteder, samtaleanlæg i receptionen, kaldeanlæg i ankomsthus og dørkaldeanlæg i sengeenheder. Kabling af NV-anlæg (projektere og leverer centraludstyr). Vi har et dagligt tværfagligt samarbejde med relaterede fagentrepriser så som elektrikere, VVS’er og personsikringsfolk. Vores projektleder deltager i CTS koordineringssamarbejde med projektledere fra murer, tømrer og ventilation -entrepriserne.

Lad os holde kontakten

Vi er klar til at tage imod din henvendelse:
mandag-torsdag kl. 7:30 – 15:30 og fredag kl. 7:30 – 15:00
 

Kontakt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.