KOORDINERET TOTALSERVICE

Teknikentrepriser

ENCO-EL  yder koordineret teknikentreprise på flere fagområder i én og samme forretning.

Som teknikere tænker og planlægger vi i tekniske helheder – i tæt partnerskab med vore kunder og deres rådgivere.

Vi samarbejder tæt med nøje udvalgte, kvalitetsbevidste byggevirksomheder, murere, tømrere, vvs’ere og malerentreprenører, og kan derfor tilbyde totalløsninger i hoved- og totalentrepriser.

Vores stab af kompetente teknikere, projektledere og montører gør, at vi er store nok til at tage ansvar for omfattende teknikentrepriser.

Vi dedikerer altid en fast projektleder til opgaven, som sikrer at nærheden til projektet og kunden bevares gennem hele forløbet. 
Når projektet er færdigt, overleverer vi altid en udførlig skriftlig dokumentation, der beskriver hvordan anlæg og installationer er bygget op og skal vedligeholdes.
 

construction-site-g01991721b_1920
Dennis sætter ledninger op
0 +

Års erfaring

Fleksibilitet og smidighed

I vores entrepriseafdeling er vi udførende sparringspartner for entreprenørerne på de sjællandske elentrepriser, og byder gerne ind ved både nybyg, udvidelser, renoveringer og teknikentrepriser. 

Vores erfarne og professionelle projektledere sørger for at alle forventninger er afstemt fra start, og at tidsplaner og budgetter overholdes, mens vores montører udfører installationerne håndværksmæssigt korrekt.  

Fleksibilitet og smidighed er alfa og omega for os, når vi arbejder med teknikentrepriser. Vi bemander derfor altid vores projekter med faglig tværgående viden og medarbejdere som forstår sig på hinandens tekniske områder – til gavn for projektet og kunden. 

Vi sætter en ære i at være i front på vores fagområder, dele ud af vores ekspertise og udvikle projekter med gejst og initiativ. I vores øjne er det samarbejde, når det fungerer bedst. Målet er langvarige partnerskaber med bygherrer og rådgivere, så vi i fællesskab kan skabe solide kvalitetsbyggerier.

Lad os holde kontakten

Vi er klar til at tage imod din henvendelse:
mandag-torsdag kl. 7:30 – 15:30 og fredag kl. 7:30 – 15:00
 

Kontakt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.