Certificeret i sikre løsninger

Sikringsanlæg

Vi sætter høje standarder – Også når det kommer til sikringsløsninger.

vi er ISO 9001-certificeret

ISO 9001-CERTIFICERET INSTALLATØRVIRKSOMHED

Vi er certificeret efter Dansk Standard, og lever med stolthed op til alle kravene i ISO 9001 for elinstallationer, adgangskontrol, indbrudsalarm og brandalarmering. Vi mener det nemlig alvorligt når vi siger, at din teknik er i trygge hænder hos os.  

hos os er du sikker

Ildebrand, ubudne gæster, fangeflugt og meget andet. –Skrækscenarierne kan være mange, men med den rette sikringsløsning kan du være med til at sikre din bygning, dine medarbejdere og dig selv. 

ENCO-EL er godkendt ABA-installatør og certificeret af Dansk Brand- og sikringsinstitut (DBI) i bl.a. Adgangskontrol (ADK) og Automatiske Indbrudsalarmanlæg (AIA). Vi samarbejder med Forsikring og Pension, og følger altid deres gældende regelsæt og kravspecifikationer for installation af sikkerheds- og overvågningssystemer. 

Anlæg opbygges efter vores kunders individuelle krav, ønsker og behov, og etableres altid med de nyeste sikringsprodukter og standarder på markedet. 

Service på sikringsanlæg

Den avancerede teknologi i moderne byggeri og produktion skal fungere sikkert og rentabelt -hver dag, året rundt. ENCO-EL tilbyder derfor faste servicekontrakter som sikrer, at installationerne bliver gennemgået regelmæssigt, så anlæggene altid kører optimalt. 

Vi tilknytter en fast servicemontør til hver kunde, som kender jeres anlæg og både kan optimere de tekniske funktioner, foretage lovpligtige eftersyn og proaktivt foreslå energibesparelser. 

Ved et regelmæssigt og grundigt eftersyn af de tekniske installationer kan du være sikker på at samtlige anlæg til lys, varme, ventilation, produktion, nødforsyning, brand- og tyverisikring og IT-netværk fungerer, som de skal. Og med drift og vedligehold sat i system får virksomheden de lavest mulige driftsudgifter, og forebygger en evt. risiko for dyre driftsstop. 

IMG_0554

Lad os holde kontakten

Vi er klar til at tage imod din henvendelse:
mandag-torsdag kl. 7:30 – 15:30 og fredag kl. 7:30 – 15:00
 

Kontakt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.