Grøn energi gør os helt elektriske

Energi

Har du et energiprojekt, du skal have sat strøm til? -Så er vi den rette partner til opgaven.

Hos ENCO-EL er vi eksperter i gennemførsel af energioptimering, og kan derfor hjælpe vores kunder med gennemarbejdede løsninger til lavere klimaaftryk og bedre el-økonomi. 

Når vi påtager os en opgave med fokus på energi, er det vigtigt for os, at vurderingsgrundlaget er i orden. Vi indleder derfor altid optimeringsprojektet med at foretage en analyse af bygningens nuværende tilstand, og kan derudfra udarbejde en rapport hvori vi gennemgår potentialet for energioptimering og de krævede investeringer samt tilbagebetalingstid i forhold til udvalgte scenarier.  

Vi kan også lave en visualisering af dine energibesparelser, således at du og dine medarbejdere kan få et håndgribeligt overblik over hvor meget der spares ved en given løsning.  

Energitilskud

Det er muligt at søge om tilskud til dine energiforbedringer via flere danske og europæiske energipuljer. Hos ENCO-EL hjælper vi dig gerne med at skabe et overblik over dine tilskudsmuligheder, og vejleder dig gennem hele ansøgningsprocessen

Når vi påtager os en serviceopgave, indleder vi altid med en behovsanalyse i samarbejde med vores kunder, så vi sammen kan finde det optimale serviceniveau til den enkelte opgave.  

Vi rådgiver om de rette løsninger, og udfører kvalitetskontrol og rapportering på alle serviceopgaver iht. ISO9001. Det betyder selvfølgelig også at vi funktionstester alle installationer og garanterer at de er udført lovmæssigt korrekt hver gang en opgave afsluttes.

Solceller

Potentialet i solenergi er stort -selv i Danmark, hvor solen ofte skinner som vinden blæser.

Hos ENCO-EL har vi derfor indgået et tæt partnerskab med solcellevirksomheden SolarFuture, og kan i fællesskab projektere, levere og installere den optimale anlægsløsning til vores kunder.  

Vi har mere end 10 års erfaring i installation af solceller, og har idriftsat over 200 anlæg til erhvervsejendomme samt flere større anlæg på sportshaller, markanlæg, industri og lignende. 

Lad os holde kontakten

Vi er klar til at tage imod din henvendelse:
mandag-torsdag kl. 7:30 – 15:30 og fredag kl. 7:30 – 15:00
 

Kontakt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.