SKAL VI SÆTTE STRØM TIL DIT ELPROJEKT?

EL

Hos ENCO-EL udfører vi alle former for elopgaver lige fra almindelige lys- og kraftinstallationer til større IT-opsætninger og idriftsættelse af automatiske anlæg.

stærkstrøm, hovedkabler, tavler og meget andet

Vi hjælper offentlige institutioner og større boligforeninger med at designe deres elprojekter, og er med helt fra projektering til installation og endelig slutdokumentation.  Udover almindelig installation tilbyder vi opbygning, ombygning og nye tavleanlæg, termografering af eksisterende tavler, analyse af belastnings- og forsyningsforhold, samt eltjek og kontrol af eksisterende installationer. 

I vores entrepriseafdeling er vi udførende sparringspartner for entreprenørerne på de sjællandske elentrepriser, og byder gerne ind ved både nybyg, udvidelser, renoveringer og teknikentrepriser. 
Vores erfarne og professionelle projektledere sørger for at alle forventninger er afstemt fra start, og at tidsplaner og budgetter overholdes, mens vores montører udfører installationerne håndværksmæssigt korrekt. 

0 +

Års erfaring

Service- og vagtordning

Vores serviceafdeling udfører servicearbejder på alle former for installationer indenfor erhvervsbyggeri, i offentlige institutioner, på private ejendomme samt på automationsløsninger til fabrikker.  

Når vi påtager os en serviceopgave, indleder vi altid med en behovsanalyse i samarbejde med kunden, så vi sammen kan finde det optimale serviceniveau til den enkelte opgave.  

Vi rådgiver om de rette løsninger, og udfører kvalitetskontrol og rapportering på alle serviceopgaver iht. ISO9001. Det betyder selvfølgelig også at vi funktionstester alle installationer og garanterer at de er udført lovmæssigt korrekt hver gang en opgave afsluttes.

Akut service

Hvis strømmen går og du har brug for akut hjælp, er vores elvagt klar til at rykke ud. Vores servicevogne er udstyret med måleudstyr og specialværktøj til at løse akut opståede problemer, og vores vagtordning sikrer vores kunder hurtig respons hele døgnet rundt, alle årets dage.  

Ring blot på vores hovednummer tlf. 43 43 37 76 

Lad os holde kontakten

Vi er klar til at tage imod din henvendelse:
mandag-torsdag kl. 7:30 – 15:30 og fredag kl. 7:30 – 15:00
 

Kontakt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.