din ansvarlige elinstallatør

HVORFOR ENCO-EL

Som en af installatørbranchens større elektrikervirksomheder er vi bevidst om vores ansvar overfor branchen og samfundet generelt.  

Bjarne2
+ 0

års erfaring

vi tager socialt ansvar

Vi ønsker at bidrage til en positiv udvikling af mennesker, og tager derfor socialt ansvar ved at ansætte medarbejdere i jobprøvning, på seniorordning m.v. 
Derudover er vi ikke bange for at ansætte ”gråt guld”, for vi ved, at mange års brancheerfaring netop kan være guld værd.

Samtidigt har vi kontinuert mellem 25 og 30 lærlinge årligt, som vi uddanner til gavn for både ENCO-EL og elektrikerbranchen generelt.

Og så donerer vi gerne midler til velgørende formål. Vi støtter bl.a. Danmarks Indsamling og Kræftens Bekæmpelse med deres vigtige arbejder, og iværksætter også gerne initiativer som motiverer vores medarbejdere til at gøre det samme.

vi bidrager lokalt

Hos ENCO-EL tror vi på, at det vi giver ud til lokalsamfundet, får vi tifold igen.

Vi samarbejder derfor med det lokale jobcenter om at hjælpe personer der ellers kan have vanskeligt ved at komme ind på arbejdsmarkedet med praktikforløb, flexjobansættelse og lignende.

Derudover deltager vi i ”match-dage” og jobkaravaner med erhvervsskolerne i de omkringliggende kommuner, og skaber derigennem fokus på glæden ved at tage en uddannelse og arbejde i håndværksbranchen. 

Verdensmaal-globus-white-baggrund-RGB

Vi arbejder med verdensmålene

Vi vil være med til at opfylde FN’s verdensmål, og arbejder med dem på flere områder:

Vi stræber bl.a. efter at arbejde bæredygtigt og forsøger at nedbringe vores CO2-forbrug på flere forskellige parametre.

Vi matcher vores opgaver til de svende som -udover at have de rette kompetencer- også bor i nærheden af opgaven. Derudover opfordrer vi vores medarbejdere til at benytte offentlig transport ved længerevarende, faste arbejdsopgaver. Samtidigt forsøger vi altid at minimere unødvendig kørsel af varer ved at samle materialebestillinger til projekterne. På den måde minimerer vi unødvendig lang og forurenende transport og belaster dermed klimaet minimalt.

Vi går ind for genbrug. Uanset om det er pappet vores materialer leveres i, eller om det er kabelskrot som ellers skulle kasseres, så gør vi en indsats for at mest muligt genbruges.

Vi indgår i leverandørpartnerskaber som gør det muligt for os at arbejde med miljørigtige, halogen- og PVC-fri kabler. Samtidigt bliver vore skrotkabler sendt retur til vores kabelproducent, som genanvender dem til nye kabler og dermed reducerer det samlede CO2-forbrug i produktionen. 

vi er ISO 9001-certificeretLæs mere

ISO 9001-CERTIFICERET INSTALLATØRVIRKSOMHED

Vi er certificeret efter Dansk Standard, og lever med stolthed op til alle kravene i ISO 9001 for elinstallationer, adgangskontrol, indbrudsalarm og brandalarmering. Vi mener det nemlig alvorligt når vi siger, at din teknik er i trygge hænder hos os.  

Lad os holde kontakten

Vi er klar til at tage imod din henvendelse:
mandag-torsdag kl. 7:30 – 15:30 og fredag kl. 7:30 – 15:00
 

Kontakt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.