DTU – Kemibygning 211 + 209

Info om opgaven

Periode: 2015-2016
Samarbejdsform: Storentreprise EL
Opgaver:EL-installationer, IT-installationer, CTS-anlæg, Adgangskontrol, ADK, Tyverialarm, AIA, Brandsikring, ABA, ABDL, Styring, KNX, DALI, Videoovervågning, TVO.

Beskrivelse af projektet

DTU Kemi har i den nye bygning 211 fået laboratorier i absolut topklasse, en lang række supportfunktioner og et nyt fælles foyerområde, hvor studerende, undervisere og forskere kan mødes på kryds og tværs.

I stueetagen er der fire store undervisningslaboratorier med plads til op til 24 studerende i hvert, og på første sal otte forskningslaboratorier indrettet til forskning inden for organisk kemi.

Laboratorierne er en stor og teknisk avanceret maskine: 110 stinkskabe fordelt på 3200 m2, der skal kunne håndtere de særlige krav, som den bedste undervisning og forskning inden for kemi stiller. Et centralt vakuum og køleanlæg forsyner stink- og aftræksskabe.

Udførsel af alle elinstallationer på sagen bestående af levering og montering af lysinstallationer (270 skt. LED armaturer), lysstyring IBI med KNX og DALI inkl. dagslysstyring, højspænding, høj/lav spændings transformere, hovedtavleanlæg, etagetavler, CTS, kraftinstallationer, IT/data installationer, fibernetværk, sikkerhedsbelysning, brandsikringsanlæg ABA, ABDL, ABV, adgangskontrol ADK og tyverisikring AIA.

Lad os holde kontakten

Vi er klar til at tage imod din henvendelse:
mandag-torsdag kl. 7:30 – 15:30 og fredag kl. 7:30 – 15:00
 

Kontakt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.