Ny undervisningsbygning på Øregård Gymnasium

ENCO med ansvar for el installationer på Øregård

ENCO har fået til opgave at stå for al el installation på Øregård Gymnasium, Gersonsvej 32, 2900 Hellerup.

Byggesagen omhandler byggeriet af en ny undervisningsbygning på Øregård Gymnasiums nyerhvervede grund, Gruts Allé 9-13 2900 Hellerup, som er placeret i umiddelbar tilknytning til gymnasiets allerede eksisterende faciliteter.Bygningen skal indrettes med nye undervisningsfaciliteter, herunder 4 stk.  undervisningslokaler, auditorium, mødelokale, toiletfaciliteter, rengøringsrum samt diverse teknik- og depotrum.

Byggeriets omfang forventes at være en 1-2 etagers ny bygning med tilhørende kælder, tagterrasse og diverse anlægsarbejde på grunden.   
Sagen omfatter i ENCOs henseende al el installation i den nye undervisningsbygning og ENCO har stort fokus på opgavens mange udfordringer og på at løse disse udfordringer optimalt.

ENCO er stolte af, endnu engang, at deltage aktivt i den videre udvikling af det danske uddannelses system.

I ENCO er den gennemgående tankegangen, at uddannelsen de yngre generationer er Danmarks fremtid og derfor er ENCO glade for at kunne deltage i effektiviseringen af dette uddannelsesmæssige fundament.    Som entreprenør for el installation, på opgaven, opperer ENCO i tæt samarbejde med bygherre og fremtidig bruger, af de nye faciliteter, Øregård Gymnasium og  bygningsmyndighed Gentofte Kommune.

Yderligere rådfører ENCO sig løbende med tilsynsførende Rønnow Arkitekter A/S og Terkel Petersen Rådgivende Ingeniører ApS.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få opdateringer fra Enco-EL

Del dette opslag

Læs andre nyheder her:

Nyheder

Solbjerg Have renovering

Solbjerg Have: Stort renoveringsprojekt af arkitekttegnet boligbyggeri på Frederiksberg   ENCO-EL afleverer endnu en vellykket el-entreprise Solbjerg Have er en prisbelønnet bebyggelse fra 1970’erne, tegnet

Nyheder

Den Classenske Legatskole El og CTS

El og CTS til totalrenoveret skole Med en CTS-løsning i bygningen skabes der et overblik og komfort samtidigt med der opnås en energibesparelse, der er

Lad os holde kontakten

Vi er klar til at tage imod din henvendelse:
mandag-torsdag kl. 7:30 – 15:30 og fredag kl. 7:30 – 15:00
 

Kontakt

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.